• darkblurbg
  • darkblurbg

Begeleiding

Heb jij meerdere pogingen ondernomen om af te vallen? Crashdiëten, shake’s, geen koolhydraten, je kan het zelf waarschijnlijk nog verder aanvullen. Helaas werkt dit tijdelijk en wanneer je je doel hebt behaald dan ga je vaak weer ‘normaal’ eten en vliegen de kilo’s er weer aan.

Wil je meer inzicht in je eetgewoontes en je valkuilen en daar nu echt iets aan veranderen? Wil jij de regie terug over je eetgedrag/gewoontes dan ben je bij Get in Balance op de juiste plek!

We beginnen het traject met een intakegesprek waarin we samen gaan ontdekken waar jouw valkuilen zitten, wat je triggers zijn en wat je doelen zijn. Na het intakegesprek gaan we aan de slag met opdrachten om te kijken wat het beste bij jou past. En gaan we samen werken aan een gezonde relatie met eten en met jezelf.

 

Waarom stap voor stap en niet meteen het roer om?

Het is logisch dat je snel van start wilt maar pak het dit keer eens goed aan en volg het complete traject. De kracht is dat je niet in 1x al je gewoontes gaat veranderen. Maar door stap voor stap het traject en de opdrachten door te lopen pas je heel geleidelijk je nieuwe gewoontes aan. 

Omdat het zo geleidelijk gaat is het resultaat ook echt blijvend. En bovendien zullen je (eet)gewoontes blijvend veranderen.

In mijn aanpak draait het om jou, jouw eetgewoontes, jouw leefstijl en vooral jouw eigenwaarde.

Ben je toe aan een nieuwe leefstijl? Ga dan samen met mij de uitdaging aan!