• darkblurbg
  • darkblurbg

Change your Mind, Change your Body


In januari starten we weer met een nieuwe cursus!

“Change your Mind, Change your Body

 

Wij zijn een samenwerking aangegaan met “The No Diet Project” van José Steens.

Om jullie kennis te laten maken met het krijgen van een “blijer lijf” hebben wij José Steens uitgenodigd om een introductie te geven.

José komt de aftrap geven voor de nieuwe cursus en introduceert de nieuwe manier om zonder dieet toch een “blijer lijf” te krijgen en het “linkerpad” te gaan bewandelen. Dit alles op basis van motivatie en gedragsverandering.

 

De introductieavond zal plaatsvinden op woensdagavond 29 januari om 19:30 uur, in de praktijk van “Get in Balance” in de Zuidoostbeemster.

Kosten hiervan zijn € 10,00 inclusief koffie en thee.

Na deze introductie kan je besluiten om mee te doen met de nieuwe cursus “Change your Mind, Change your Body”. 

 

We starten met de cursus op woensdag 5 februari 2020 en zal in het teken staan van het veranderen van je leefstijl, inzichten in je eetpatroon en het doorbreken daarvan. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdagavond. Elke week behandelen we een thema waardoor je je bewust gaat worden van je leefstijl en veranderingen in je eet en leefpatroon. Door per week een nieuwe stap te maken verander je je gewoontes op een gezonde, bewuste en blijvende manier.

De combinatie van het “No Diet Project” en PuurGezond is de manier om tot een gezond eindresultaat te komen. 

 

De kosten van de cursus zijn € 149,95 met een korting van € 10,00 omdat je de introductie hebt bijgewoond. Na de cursus kan je nazorg verwachten, op de introductie leggen we uit hoe.

 

Kom, neem je vrienden, familie en of buren mee geef je snel op want vol = vol. Er is ruimte voor 25 personen. Opgeven kan via PB of mail info@get-in-balance.nl.