• darkblurbg
  • darkblurbg

Voeding, beweging en ontspanning is balans.

balans tussen werk, privé en gezondheid

Een leefstijlcoach helpt je bij het (weer) nemen van de regie over je gezondheid en welzijn. Het doel is dat je een leven kan leiden waar je je goed bij voelt. Get in Balance helpt en ondersteunt je bij het vinden van antwoorden op vragen zoals
‘Wat zijn gezonde gewoontes?’, ‘Hoe kan ik gezonde keuzes maken?’, Wat vind ik belangrijk in mijn leven en hoe kan ik mijn leven daarnaar inrichten?’

Ook belangrijk is balans tussen werk, privé en gezondheid.
De belangrijkste taak is om jou te begeleiden van de hulpvraag naar een behandelplan tot (blijvende) gedragsverandering.
Door samen te gaan zoeken naar kleine haalbare stappen kan je overgaan tot actie en het nieuwe gedrag verankeren in je leven.

Positieve gezondheid

Balans is heel erg belangrijk in je leven, zorg voor voldoende ontspanning, rust en slaap.

In combinatie met gezonde voeding en beweging zal balans zorgen voor meer energie, goede gezondheid en zal meer balans bijdragen aan een beter en positiever gevoel.

Fitter worden door regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk voor een goede vitaliteit en welzijn. Sporten heeft veel voordelen voor het welzijn, zoals beheersen van het gewicht, het houden van sterke botten en spieren en het helpt stress te verminderen.

Een leefstijlcoach kan hierdoor een bijdrage leveren aan een positieve gezondheid mede door te coachen, te adviseren en te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Ook toe aan een gezondere leefstijl?

Vul het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk. Bellen voor een afspraak mag altijd.