• darkblurbg
  • darkblurbg

PuurGezond

Puur, Smaak en Snel zijn de pijlers van de methode van PuurGezond, gezond en lekker eten is niet ingewikkeld! 

De basis van het PuurGezond & Slank plan is heel eenvoudig; voortaan kies je voor pure volwaardige producten. Elke maaltijd en tussendoortjes kies je voor lekkere gerechten op basis van pure producten.

Een eetpatroon zonder pakjes, zakjes, shake ‘s en light producten. Écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid, krijgt de benodigde voedingsstoffen binnen, valt af en kan daarna op gewicht blijven.

PuurGezond Piramide

In 8 weken tijd pas je geleidelijk je eet- en leefpatroon aan.

Elke week wordt de focus gelegd op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortje tot ontbijt en van ontspannen en sporten tot het avondeten. Het lijkt dan misschien dat je niet zo hard aan het werk bent, maar toch val je geleidelijk af en zullen je eetgewoontes blijvend veranderen. Je krijgt zo op een natuurlijke wijze een gezondere leefstijl, een gezond gewicht, meer energie en een goede basis voor je leven.

Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen.

Met de PuurGezond Piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Van alles wat aan de basis van de piramide staat eet je veel: dus ruime porties groenten en fruit. Hoe hoger in de piramide hoe minder je er per dag van nodig hebt.

Vrijblijvend een intake gesprek plannen? Dat kan!

Vul het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk. Bellen voor een afspraak mag altijd.