• darkblurbg
  • darkblurbg

Werkwijze

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek leg ik het één en ander uit en kun je vragen stellen. We bespreken of mijn manier van werken jou aanspreekt  en of er voldoende motivatie is. Wanneer deze punten duidelijk zijn maken we een afspraak voor het intakegesprek.

Vervolgens zullen we samen je huidige eetpatroon bekijken en daar geleidelijk veranderingen in aanbrengen. Je leert bewuste keuzes maken en omgaan met moeilijke momenten en valkuilen. We werken tijdens de consulten o.a. met een stappenplan waarbij  je soepel overstapt naar een gezond(er) eetpatroon.

Hierbij houden we rekening met leefstijl, fysieke gesteldheid, gedragspatronen en energiebalans.

Waarom stap voor stap en niet meteen het roer om?

Het is logisch dat je snel van start wilt maar pak het dit keer eens goed aan en volg het complete plan. De kracht is dat je niet in 1 klap al je voedingsgewoontes gaat veranderen. Door de stap voor stap methode pas je je eetpatroon heel geleidelijk aan waardoor het lijkt of je niet zo hard aan het werk bent maar toch val je langzamerhand af.

Omdat het zo geleidelijk gaat is het resultaat ook echt blijvend. En bovendien zullen je eetgewoontes blijvend veranderen.

Pak het dit keer eens goed aan en volg het complete plan.

Ben je toe aan een nieuwe leefstijl? Ga dan samen met mij de uitdaging aan!